Gå til innhold

Arkiv

HEIA STUDENTEN!

Campus-Nord Troms og studiebibliotekene i Nord-Troms inviterer alle som studerer til studentkveld på biblioteket torsdag 28.9! Her vil du få viktig informasjon, møte andre studenter og bli kjent med ditt studiebibliotek. 

ÅPNINGSTIDER I SOMMER!

I år holder vi sommeråpent både på Skibotn og Hatteng takket være flott ungdom i sommerjobb! Vi håper flest mulig tar turen innom og hilser på sommervikarene. Legg merke til at det er litt endrede åpningstider i sommer:

#sakprosasommer

Bli med på nordtromsbibliotekenes uformelle sakprosakampanje i sommer! Vår egen barbeinte ordfører har tatt utfordringa sammen med ordføreren fra Skjervøy. Bli med du også!

LESEKAMPANJE 2023

Biblioteket inviterer deg mellom 6 og 13 år til en hyggelig lesekampanje! Det du må gjøre er å lese minst tre bøker i sommer og registrere disse på et lesekort.

 

 

LYST PÅ EN ANNERLEDES SOMMERJOBB?

Er du glad i bøker, brettspill, sosiale medier og folk? Er du på utkikk etter en litt annerledes sommerjobb? Vi søker etter en sommervikar til hovedbiblioteket på Hatteng i en tre ukers-periode i juli. 

HÅNDVERKSKVELDER

Nå i 2023 tester biblioteket et nytt konsept, nemlig å kombinere språkkafeer med håndverkskafeer. På programmet har vi forskjellige typer håndverksaktiviteter, enkel servering og uformell norsktrening for nyankomne storfjordinger. Bli med, dette er kjempetrivelig! 

KVÄÄNIVIIKKO 2023

I forbindelse med Kvenfolkets dag 16.3 arrangerer vi kvenske kulturdager i Storfjord. Her er programmet til Storfjord Språksenter, Storfjord kulturskole og biblioteket.

BRUK LÅNEKORTET TIL FILM!

Nå kan du bruke lånekortet ditt til å strømme film fra Filmoteket. Tjenesten er gratis for brukere, og alt du trenger er lånekortet ditt og å være tilkoblet internett.

SPILL MED EMINE i 2023

Jippii!! Vi har fått prosjekttilskudd fra Troms og Finnmark fylkeskommune Mentor- og traineeordning også for 2023. Det betyr at Spill-med-Emine-kveldene våre kan fortsette!