Gå til innhold

Arkiv

KVENSK OG SAMISK SPRÅK- OG KULTURFORMIDLING

Vi teller arrangement og publikumstall for samiske og kvenske formidlingsaktiviteter. I 2022 har kulturskole, språksenter og biblioteket i lag arrangert 61 formidlingsarrangement med til sammen 865 deltagere. Det synes vi er stor stas!

STUDENTKVELD PÅ BIBLIOTEKET!

Er du student og bosatt i Storfjord? Ung voksen, voksen eller godt voksen? Heltids- eller deltidsstudent? Vi ønsker å møte deg!
Biblioteket og Campus Nord-Troms inviterer til studentkveld på biblioteket 30.8 klokken 18.30.

SOMMERENS LESEKAMPANJE

Biblioteket inviterer alle mellom 6-13 år til en hyggelig lesekampanje. Les minst 4 bøker i løpet av sommeren og bli med på trekningen av fine premier. 

SOMMERJOBB PÅ BIBLIOTEKET?

Er du glad i bøker, brettspill, sosiale medier og folk? Er du utkikk etter en litt annerledes sommerjobb? Vi søker etter en sommervikar til hovedbiblioteket på Hatteng i en tre ukers-periode i juli.

BRETTSPILL

Nå kan du både spille brettspill på biblioteket, og låne med deg brettspill hjem!

FRØBIBLIOTEK

Nå lanserer vi frøbibliotek i Storfjord! Velkommen til biblioteket for å låne frø. Tilbudet er gratis og beregnet på alle lokale hobbydyrkere som pjusker med stort og smått i hagen.

KVENSK UKE 2022

Kvensk uke 2022 er over for nå. Takk til alle som deltok på arrangementer og aktiviteter under kvensk uke som språksenter, kulturskole og bibliotek arrangerte. S’oli soma / Det var hyggelig! 

KVENSK SANGAFTEN

Velkommen til kvensk sangaften! Språksenter, kulturskole og bibliotek inviterer til minikonsert med Olga-Lise Holmen og Toni Mattila